Wil je de betrouwbare stappen om vrienden toe te voegen aan een Facebook-beperkte lijst? Dan ben je hier aan het juiste adres. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, hoeft u alleen maar het Facebook klantenservice nummer bellen. De goed opgeleide en efficiënte experts zullen u voorzien van de meest geschikte oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om vrienden toe te voegen aan een Facebook ‘Beperkt’ lijst:

  1. Allereerst moet je de officiële Facebook-app op je mobiele apparaat openen. En als u liever een computer gebruikt, moet u de gewenste webbrowser openen en naar de officiële Facebook-website gaan. Hierna moet u inloggen op uw account.
  2. Vervolgens moet je naar het Facebook-profiel gaan van de vriend die je wilt toevoegen aan je ‘Beperkte lijst’. En als je ze niet kunt vinden, kun je hun naam typen in het zoekveld bovenaan de Facebook-website of -app.
  3. En als je nu eenmaal op de profielpagina van je vriend bent, zoek dan naar de knop met de tekst ‘Vrienden’ en tik erop.
  4. Daarna ziet u een klein pop-upmenu op uw scherm. U kunt doorgaan en klikken op de optie ‘Vriendenlijsten bewerken of Toevoegen aan een andere lijst’. En dan zal de menutekst veranderen, afhankelijk van welke app je gebruikt of als je op de Facebook-website bent, maar de functie is hetzelfde, ongeacht wat er staat.
  5. Eindelijk krijgt u een lijst te zien met talloze Facebook-lijsten die zijn ontworpen om de mensen te categoriseren waarmee u op het sociale netwerk communiceert. Je moet naar de onderkant van de lijst scrollen naar degene met de naam ‘Beperkt’ en nu moet je erop tikken om je vrienden toe te voegen aan de lijst ‘Beperkt’.

Als u klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, kunt u op elk moment hetzelfde doen. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Facebook service nummer. Dan begeleiden de monteurs u direct met verdere oplossingen.