Ben je op zoek naar de juiste stappen om beheerders toe te kunnen voegen aan een Facebook-groep? Als dat zo is, zou je geen spijt hebben van je beslissing, want je bent op de juiste plek terechtgekomen. En als je ook andere Facebook-vragen hebt, kun je gerust het Facebook nummer bellen Nederland. Dan staat het efficiënte team meteen voor je klaar om je te voorzien van de beste stappen.

De volgende stappen zijn om een ​​persoon een ‘Beheerder’ te maken op je Facebook-pagina; u hoeft alleen de instructies te volgen om nauwkeurige resultaten te krijgen:

BELANGRIJK: Houd er rekening mee dat de pagina’s die lid zijn van uw groep geen beheerders kunnen zijn.

 Allereerst moet u op de optie ‘Groepen’ in het linkermenu klikken. En als u ‘Groepen’ niet ziet, moet u op de optie ‘Meer weergeven’ klikken.
 En nu moet je je groep selecteren.
 Vervolgens moet u in het menu aan de linkerkant op de optie ‘Leden’ klikken.
 Vervolgens moet u op het menupictogram met drie stippen klikken naast de persoon die u beheerder wilt maken.
 U moet nu de knop ‘Maak Admin’ selecteren.
 En dan moet je op de knop ‘Uitnodiging verzenden’ klikken.
 Die persoon krijgt nu een melding; waar u een waarschuwing krijgt wanneer ze reageren of uw beheerderslijst wordt bijgewerkt.
 Als je een uitnodiging wilt annuleren, ga dan naar ‘Leden > Beheerders en moderators uitnodigen’ en klik op het menupictogram met drie stippen naast de naam, en selecteer ook de knop ‘Uitnodiging beheerders annuleren’.
 Eindelijk, om iemand als beheerder te verwijderen, moet je de knop ‘Verwijderen als beheerder’ selecteren in het menu met drie stippen naast zijn naam.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u hetzelfde op elk moment zelf moeten kunnen doen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het Facebook Klantenservice Nederland. De monteurs staan ​​dan binnen de kortste keren voor u klaar om u verder te helpen met passende oplossingen.