Wil je de taalinstellingen van Facebook op een Android wijzigen? Wel, dan is dit de beste plek waar je binnen no-time geholpen kunt worden. Maar als u ook andere gerelateerde problemen heeft, moet u het Facebook-klantenservicenummer bellen. Het efficiƫnte team van experts helpt u vervolgens met de benodigde oplossingen.

Volg de genoemde zorgvuldig om de Facebook-taalinstellingen op een Android-apparaat te wijzigen:

1. Het eerste dat u moet doen, is op de menuknop tikken.
2. En dan moet je naar beneden scrollen naar de optie ‘Instellingen en privacy’ en erop tikken om het menu uit te vouwen.
3. Vervolgens moet je naar de optie ‘Instellingen’ gaan.
4. Je moet nu op ‘Taal en regio’ tikken.
5. Hierna moet u de instellingen op het volgende scherm gebruiken om verschillende taalinstellingen aan te passen, dit omvat zowel weergave als vertaling.

En als u een Facebook-taalwijziging ongedaan wilt maken, moet u deze stappen volgen:

1. Je moet beginnen door naar de Facebook-taalinstellingen te gaan.
2. En nu in de Facebook-taalsectie, moet je de knop ‘Bewerken’ selecteren; je zou het moeten zien in de huidige taal die je hebt ingesteld.
3. Ten slotte moet je het vervolgkeuzemenu ‘Toon Facebook in deze taal’ selecteren en dan moet je doorgaan en je taal vinden. U moet nu de knop ‘Wijzigingen opslaan’ selecteren om de aangebrachte wijzigingen op te slaan.

Om de taal op een iPhone te kunnen wijzigen, kun je de onderstaande stappen volgen;

1. Je moet weten dat de Facebook-app standaard de taal gebruikt die je iPhone automatisch gebruikt. Daarom kunt u de instellingen wijzigen door Instellingen te openen.
2. En dan moet je naar Facebook scrollen en de gewenste ‘Taal’ selecteren.
3. Ten slotte moet je doorgaan en de gewenste taal kiezen.

Als u eenmaal klaar bent met het bovenstaande proces, zou u hetzelfde op elk moment moeten kunnen afhandelen. En als u problemen ondervindt, kunt u Contact Facebook Bellen nummer. De ijverige technici zullen u zeker begeleiden met verdere eersteklas oplossingen.