Bent u op zoek naar de meest geschikte stappen om te weten hoe u uw berichten van Facebook correct op uw Instagram-account kunt delen? Als dat zo is, dan moet je weten dat je zeker de juiste keuze hebt gemaakt door hier te komen. En in deze blog word je binnen de kortst mogelijke tijd geholpen. Maar als je ook hulp nodig hebt bij andere gerelateerde Facebook-vragen, kun je zonder aarzelen het Facebook-klantenservicenummer bellen. Dan voorziet het goed opgeleide, efficiƫnte team van experts u meteen van de beste oplossingen.

De volgende stappen zijn om te beginnen met het delen van de individuele Facebook-berichten op uw Instagram-account; u hoeft alleen de stappen te doorlopen zoals aangegeven om de juiste oplossingen te krijgen:

  • Allereerst moet je beginnen met het opstellen van een bericht op Facebook. En of je nu de mobiele app of de desktopversie gebruikt, je kunt ervoor kiezen om het bericht te delen met je verbonden Instagram-account door te tikken of door op het Instagram-logo te klikken.
  • En dan is het volgende scherm de pagina ‘Delen op Instagram’. Hier kun je je verbonden Instagram naast een tuimelschakelaar zien. Daarna moet je op de schakelaar klikken of tikken om alleen dit bericht naar je Instagram-profiel te laten gaan.
  • Eindelijk, nu, eindelijk, moet je klaar zijn met het maken van je bericht en dan gewoon op de knop ‘Publiceren’ klikken. Waarna het nu zowel op je Facebook- als Instagram-nieuwsfeed zou moeten verschijnen.

Nadat u de hierboven gegeven stappen volledig hebt doorlopen, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde op elk moment gemakkelijk zelf af te handelen. Als u echter een probleem tegenkomt, hoeft u zich geen zorgen te maken, u hoeft alleen maar contact op te nemen met het Facebook nummer zonder enige aarzeling. En dan begeleiden de hoogopgeleide technici u direct met verdere passende oplossingen. En het team zal ervoor zorgen dat u de beste hulp ooit krijgt.