Hoe uitloggen van Facebook-account?

Er is een lange rij geweest van wat we nu ‘sociale netwerk’-websites noemen, waarvan de nieuwste Facebook is. Door zijn populariteit onderscheidt het zich echter van zijn concurrenten. Facebook heeft volgens de meest recente controle ongeveer 2,23 miljard actieve gebruikers.

In 2004 lanceerde Mark Zuckerberg, een student van Harvard, Facebook vanuit zijn studentenkamer. Tegenwoordig is de website miljarden dollars waard en is het een van de meest herkenbare merken ter wereld. The Social Network, een film over de oorsprong van de site, werd in 2011 uitgebracht en kreeg lovende kritieken. Ouders en leerkrachten die niet op de hoogte zijn van de laatste technologische ontwikkelingen of die niet bekend zijn met internet, hebben misschien wat vragen.

Het is mogelijk om de locatie te wijzigen via de beveiligings- en inloginstellingen. Het wordt vermeld in het gedeelte Waar u bent aangemeld waar u nu bent ingelogd. Het bevat een datum, tijd, locatie en apparaattype voor elk item.

Afsluiten van een vergadering:

Surfen op het web op een smartphone of tablet

1. Tik op het Facebook-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
2. Raak Instellingen aan, tik vervolgens op Wachtwoord en beveiliging en scrol omlaag.
3 Navigeer naar het gebied waar u een account hebt geregistreerd. Als je niet alle sessies ziet waarin je bent ingelogd, tik je op Meer weergeven.
4. Om uit te loggen bij een sessie, zoekt u de sessie die u wilt beƫindigen en tikt u op.
Facebook logt je automatisch uit bij die computer, telefoon of tablet als je op Uitloggen klikt.

Mobiele browsers hebben een grote upgrade gekregen

1. Er kan op de rechterbovenhoek van Facebook worden getikt.
2. Selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt.
3. Stappen om in te loggen en beveiliging.
4. Ga naar het gedeelte WAAR JE BENT AANGEBODEN. Om alle sessies te zien waarbij u bent ingelogd, moet u mogelijk op Meer weergeven klikken.
5. Als je klaar bent met een sessie, tik je op en vervolgens op Afmelden.
U kunt Facebook verlaten door op de knop Afmelden te drukken.

Wat zijn de technische problemen waarmee u te maken kunt krijgen bij het gebruik van Facebook?

U kunt technische problemen ondervinden bij het gebruik van Facebook. Het is beter om de Facebook-klantenservice te raadplegen via het Facebook-nummer. Het technische team kan u ook helpen bij het herstellen van uw Facebook-account, zoals de Facebook bellen die beschikbaar zijn in Nederland.

Conclusie:-Na het lezen van deze blog zult u begrijpen hoe u zich gemakkelijk kunt afmelden van uw Facebook-account. Als u problemen ondervindt, kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie.