Op vakantie gaan willen weten terwijl de meesten van ons dat doen. Maar soms kan een paar dagen vakantie nemen slecht zijn voor een bedrijf. Als je een Facebook-marktplaatsaccount hebt, is navigatie misschien niet goed voor je, maar nu Facebook de vakantiemodus heeft geïntroduceerd, kun je op vakantie gaan zonder dat je bang hoeft te zijn dat dit gevolgen heeft voor je bedrijf. In dit artikel leert u hoe u uw Facebook Marketplace snel voorbereidt op de feestdagen zonder uw bedrijf in gevaar te brengen.

Facebook-markt is het geweldige platform dat u kunt gebruiken om producten eenvoudig online aan klanten te verkopen. Op de Facebook-marktplaats kun je veel door jou verkochte items vermelden. De Facebook Market Place bevat een profielweergave waarmee u toegang krijgt tot Marketplace-specifieke opties. Facebook introduceert voortdurend nieuwe tools en functies om uw ervaring tijdens het gebruik van Facebook-marktplaats moeiteloos en gemakkelijk te maken. De interface van de Facebook-marktplaats is bijgewerkt met een nieuw item waarmee u uw vakantiemodus kunt beheren. U kunt eenvoudig de vakantiemodus inschakelen en een bepaalde tijd offline gaan op Facebook zonder bang te zijn voor verlies van zaken. Indien ingeschakeld, kunnen kopers en volgers geen contact met je opnemen, en volgers zullen ook op de hoogte zijn van eventuele wijzigingen in je status. Volg de onderstaande stappen van Facebook-klantenservice als je de vakantiemodus van Facebook-marktplaats wilt activeren.

Stappen om de vakantiemodus van Facebook Marketplace te activeren

1. Log in op het Facebook-account dat is gekoppeld aan uw Facebook-marktplaats.
2. Zorg voor toegang tot uw Facebook Marketplace-profiel.
3. Open nu de instellingen voor uw e-mail Facebook-marktplaatsprofiel.
4. Om het menu Instellingen te openen, klikt u op het pictogram Instellingen met het tandwielpictogram ernaast.
5. Lijst met opties voor verschijnt op het scherm. Bekijk hier de lijst met opties.
6. Selecteer Vakantiemodus beheren in het menu.
7. Tik nu op de vakantiemodus om deze op Facebook in te schakelen.

De Facebook-vakantiemodus wordt snel ingeschakeld op uw account. U kunt het eenvoudig uitschakelen door dezelfde stappen te volgen als hierboven vermeld.

Mocht je problemen ondervinden bij het uitzetten van de vakantiemodus op Facebook, dan met de bellen Facebook klantenservice Nummer voor onmiddellijke ondersteuning. Alle Facebook-agenten zullen uw vraag onderzoeken en u binnen enkele minuten de relevante oplossingen bieden. Onze Facebook-agenten zijn goed uitgerust om uw vraag op te lossen, dus neem nu contact met ons op.