De wereld is ongetwijfeld meer verbonden geworden in het tijdperk van sociale media. Facebook is een van de meest bekende sociale netwerknetwerken. Facebook stelt ons in staat om in contact te blijven met bijna al onze vrienden en familieleden. Eve, we kunnen contact maken met iedereen die we kiezen vanwege Facebook. Een vriendschapsverzoek is een gebruikelijke gebeurtenis. Ja, het kan af en toe een ravage aanrichten. We kunnen bijvoorbeeld per ongeluk een vriendschapsverzoek indienen bij iemand met wie we geen vrienden willen zijn. Dat is natuurlijk onnodig gedaan. Je wilt het vriendschapsverzoek dat je hebt verzonden, intrekken wegens kennelijke omstandigheden. Het is eenvoudig te doen als u een paar belangrijke stappen volgt. Als u op zoek bent naar een oplossing, moet u dat artikel lezen.

Het is een wijdverbreid probleem dat vrijwel iedereen treft. We volgen af ​​en toe iemands account en vinden zijn of haar foto of video leuk. Op dezelfde manier sturen we verzoeken naar degenen die ze niet hadden moeten ontvangen. Daarom richt dit artikel zich op de belangrijkste procedures om een ​​verzonden verzoek te annuleren of om hulp te krijgen van Bellen Facebook Nederland. De Facebook-helpdesk heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week experts beschikbaar om u te helpen met uw behoeften.

STAPPEN OM VRIENDENVERZOEK OP FACEBOOK TE ANNULEREN!

  1. Open om te beginnen uw Facebook-account en log in.
  2. Ga naar de bovenhoek van de zoekoptie.
  3. In het zoekveld moet u de identiteit van de persoon die het verzoek verkeerd heeft verzonden, invullen.
  4. Navigeer naar het account waarnaar je een vriendschapsverzoek hebt gestuurd.
  5. Zodra het account dat u wilt annuleren, wordt geopend.
  6. Tik in de bovenste hoek van het venster op de “die twee personen vertegenwoordigt.
  7. Kies de laatste optie, annuleer het vriendschapsverzoek uit de lijst met opties, zoals goede vrienden en vrienden voorstellen, en tik erop om het verzoek te annuleren.

BEL HET HOTLINENUMMER OM CONTACT OP TE NEMEN MET EEN VERTEGENWOORDIGER VAN DE FACEBOOK-KLANTENSERVICE.

Neem contact op met Facebook Telefoonnummer Voor hulp bij eventuele problemen. Wanneer u contact opneemt met de helpdesk, wordt u begroet met snelle reacties en oplossingen voor al uw problemen.