Wil je de ongewenste zoekopdrachten van je Facebook-profiel kunnen blokkeren? Dan is dit gewoon de perfecte blog waar je de beste stappen ooit zult vinden. Als u echter ook andere gerelateerde Facebook-problemen ondervindt, kunt u bellen op het Facebook klantenservice nummer. De bekwame en efficiënte experts zullen u onmiddellijk de benodigde oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om ongewenste zoekopdrachten van uw Facebook-profiel te blokkeren:

1. U moet eerst de ‘Pijl omlaag’ in de rechterbovenhoek selecteren en vervolgens ‘Instellingen en privacy’ kiezen.
2. Vervolgens moet u de optie Instellingen selecteren in het vervolgkeuzemenu.
3. En nu moet je de optie ‘Privacy’ selecteren in het menu aan de linkerkant.
4. Nadat je dit hebt gedaan, moet je naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Hoe mensen boeten en contact met je opnemen’. En als je wilt, kun je altijd de andere zoekinstellingen aanpassen.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat als u toestemming uitschakelt om de zoekmachines buiten Facebook toe te staan ​​om naar uw profiel te linken, u mogelijk even moet wachten totdat het van kracht wordt. Omdat uw profiel mogelijk nog enige tijd doorzoekbaar is in zoekmachines nadat u de instellingen heeft uitgeschakeld.

En als u nu de privacy-instellingen wilt beheren met de Facebook-app, moet u deze stappen volgen;

1. Allereerst moet je op het pictogram ‘Menu’ in het onderste menu tikken.
2. En dan moet je op de optie ‘Instellingen en privacy’ tikken.
3. Je moet nu op ‘Instellingen’ tikken.
4. Vervolgens moet u naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Doelgroep en zichtbaarheid’ en op de link ‘Hoe mensen u vinden en contact met u opnemen’ tikken.
5. Ten slotte hoeft u alleen maar op een van de opties te tikken om uw privacyvoorkeuren in te stellen.

Als u eenmaal klaar bent met de bovengenoemde procedure, moet u tevreden zijn met de resultaten. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact Facebook nummer. En dan staan ​​de monteurs binnen de kortste keren voor je klaar om je verder te helpen met passende oplossingen.