Elke maand trekt Facebook gemiddeld 2,3 miljard actieve gebruikers aan, ongeveer 30% van de wereldbevolking. Mensen gaan in contact met vrienden en ontdekken nieuwe producten op Facebook. 40% van de digitale klanten geeft aan dat ze sociale media gebruiken om nieuwe bedrijven en items te ontdekken die ze kunnen kopen. Dat is de rol van uw Facebook for Business-pagina. Of je nu consumenten aantrekt via organische berichten of social media marketing, het is van vitaal belang dat je Facebook-pagina de juiste naam en informatie heeft. Anders loopt u het risico consumenten van zich te vervreemden, hen in verwarring te brengen en/of klanten te verliezen. De eenvoudigste methode om ervoor te zorgen dat uw Facebook voor Bedrijven-pagina positief wordt gezien door klanten, is door deze een passende naam te geven. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend. Als u echter de naam van uw bedrijf wijzigt, van eigenaar verandert of ontdekt dat uw pagina een slechte start heeft, moet u mogelijk uw bedrijfsnaam op Facebook wijzigen.

Als je je ervan bewust bent dat de naam van je Facebook for Business-pagina niet nauwkeurig je bedrijfs-, branding- of andere digitale marketingboodschap weergeeft, biedt Facebook-klantenservice je hier stappen om de naam voor Facebook-bedrijfsaccount snel te wijzigen.de stappen om deze te wijzigen .

Stappen om de naam van een Facebook-pagina of bedrijfspagina te wijzigen

Klassieke pagina:

1. Klik in het linkermenu van uw nieuwsfeed op Pagina’s.
2. Navigeer naar je pagina en klik op de knop Pagina-instellingen in de linkerbenedenhoek.
3. Klik in de linkerkolom op Pagina-info.
4. Klik op de naam van uw pagina.
5. Voer een nieuwe paginanaam in en klik buiten het vak voor de paginanaam.
6. Evalueer uw verzoek opnieuw en klik op Wijziging aanvragen.

Nieuwe pagina-ervaring:

1. Log in op Facebook met een computer en navigeer vervolgens naar de pagina waarvoor je een naamswijziging wilt aanvragen.
2. Klik in de rechterbovenhoek op de foto van je pagina.
3. Klik vervolgens op Instellingen en privacy.
4. Klik op Naam in het gedeelte Algemene pagina-instellingen.
5. Voer een nieuwe titel voor de pagina in en klik vervolgens op Wijzigingen bekijken.
6. Voer uw wachtwoord in en klik vervolgens op Verzoek wijzigen.

We hopen dat de stappen hier u hebben geholpen om de naam van uw Facebook-bedrijfspagina probleemloos te wijzigen. Contact met Facebook voor het geval je hulp nodig hebt bij het beheren van je Facebook-bedrijfspagina. Onze Facebook-managers zullen uw vragen onmiddellijk oplossen.