Bent u op zoek naar passende oplossingen om de privacy-instellingen op Facebook te beveiligen en te beheren? Dan word je in deze blog dienovereenkomstig geholpen met de perfecte oplossingen. En als u andere vragen heeft, kunt u het Facebook bellen Nederland. Dan zullen de zeer bekwame experts er zijn om u te helpen met het nodige.

Hieronder volgen de stappen om een ​​Facebook te beveiligen en de privacyinstellingen te beheren:

  • Nu moet u eerst op internet de pijl-omlaag in de rechterbovenhoek selecteren en vervolgens de optie Instellingen en privacy selecteren in de gegeven vervolgkeuzelijst. Hierna moet u in de app het pictogram ‘Menu’ ook in het hoofdmenu selecteren en vervolgens door de lijst bladeren en ‘Instellingen en privacy > Privacysnelkoppelingen’ kiezen.
  • En nu zou u onder het gedeelte ‘Accountbeveiliging’ de optie ‘Twee-factor-authenticatie gebruiken’ moeten selecteren om de twee-factor-authenticatie in te stellen. Dan moet u ook onder het gedeelte ‘Privacy’ de beschikbare instellingen bekijken, inclusief de opties om de zichtbaarheid van uw activiteit in te stellen en hoe mensen u kunnen vinden en contact met u kunnen opnemen. Waarna u nu de optie ‘Meer privacy-instellingen bekijken’ moet selecteren om de volledige lijst met instellingen te zien.
  • Ten slotte moet je in de app ‘Instellingen’ selecteren en vervolgens op een van de opties onder het gedeelte ‘Beveiliging’ tikken om je account te beveiligen. En u moet hetzelfde doen in het gedeelte ‘Privacy’ om de privacy of zichtbaarheid van bepaalde informatie te wijzigen.

TIP: Houd er ook rekening mee dat wanneer je een statusupdate plaatst, je het vervolgkeuzemenu net onder je naam moet selecteren om te selecteren wie het bericht allemaal kan bekijken. Als u echter niet wilt dat het openbaar is, moet u ‘Vrienden, Vrienden behalve, alleen ik’ of de aangepaste vriendenlijst selecteren.

Als je de gegeven stappen volledig hebt doorlopen, zou je allemaal goed moeten zijn om hetzelfde zelf af te handelen. Maar als u problemen ondervindt, moet u Contact Facebook nummer. Dan zullen de technici u direct begeleiden met de beste oplossingen.