Facebook is een platform voor sociale media dat behoorlijk bekend is bij mensen. Vroeger was het een rage onder de jeugd, maar nu verspreidt het zich onder iedereen. Facebook is het snelst groeiende social media platform, sneller zelfs dan een nieuwskanaal. Het nieuwskanaal laat je soms niet dat nieuws zien dat je op Facebook kunt zien; een nieuwszender laat alleen dat nieuws zien waarvan zij denken dat TRP gaat stijgen en volgens hen belangrijk is.

Omdat Facebook zo populair is geworden onder de mensen, heeft het daarom ook enkele nadelen waardoor de gebruiker zijn account soms verwijdert. Ondertussen heeft Facebook hun privacybeleid geüpgraded en met deze privacytools kun je je profiel volledig verbergen voor andere gebruikers. U kunt uw instellingen configureren volgens uw behoefte, u kunt uw profiel verbergen voor mensen die niet uw vriend zijn en alleen uw vriend en vrienden van vrienden kunnen uw profiel zien. Afgezien hiervan, als u wilt dat niemand u ziet wanneer u bent uitgelogd, kunt u dit doen door uw account te deactiveren.

Volg deze stappen om uw account te verbergen:

Verberg uw account voor specifieke gebruikers

  • Meld u aan met uw inloggegevens.
  • Nadat u succesvol bent ingelogd, klikt u op de pijl en gaat u naar de instellingen.
  • Selecteer privacy bij de instellingsoptie en klik in de vervolgkeuzelijst op Blokkering beheren.
  • Voer nu de naam in van een gebruiker waarvoor u zich wilt verbergen in het veld gebruiker blokkeren en klik vervolgens op Blokkeren.

Verbergen voor openbare zoekopdrachten

  • Ga naar de inlogpagina en meld u aan met uw login met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Ga naar de privacy-instellingen en selecteer bij de gegeven opties “Instellingen bewerken”.
  • Klik op “Wie kan uw profiel opzoeken op naam of contactgegevens?”En selecteer in het vervolgkeuzemenu Vrienden van vrienden of Vrienden.

Hiermee wordt uw account verborgen om op Facebook te kunnen zoeken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze experts bij Facebook Klantenservice Bellen Nederland en gebruikmaken van onze diensten. Onze goed opgeleide medewerkers zullen u helpen bij het oplossen van de storingen in uw apparaat.