Heb je er ooit aan gedacht dat je Facebook-ID, dat cruciaal is voor je bestaan ​​op sociale media, eenvoudig kan worden gehackt? Om zeker te zijn, is het van cruciaal belang om het gemakkelijk te beveiligen. Om zeker te zijn, als je Facebook-account in het verleden is gehackt, kun je het gemakkelijk terugkrijgen. We leggen het je uit.

Methoden voor het herstellen van Facebook id die is gehackt: –

1. Je kunt het beste contact opnemen met het helpsysteem van Facebook via email of telefoon. Neem contact op met Facebook of Bellen facebook Nederland van kantooradressen van Facebook.

2. Dit zou een uitstekend moment zijn om te detoxen van Facebook. Het probleem is dat iemand zich voordoet als u en uw identiteit kan gebruiken om in criminele of ongemakkelijke omstandigheden te komen. Om nog maar te zwijgen van de mogelijkheid dat ze proberen om bankrekeningen te gebruiken die aan uw account zijn gekoppeld of creditcards op uw naam te openen.,

3. Probeer uw account zelf opnieuw te activeren met behulp van de obscure en vaak inconsistente instructies van Facebook. Dat is de benadering van de meeste mensen die ik ken. U zult echter snel ontdekken dat er geen eenvoudige manier is om dit te bereiken. Je moet contact opnemen met Facebook-ondersteuning via een ander account, wat enigszins tegenstrijdig klinkt, dus misschien staat je partner of vriend klaar om te helpen.

(Voorkom de verleiding om een ​​tweede account aan te maken, aangezien dit ertoe kan leiden dat uw beide accounts worden geannuleerd). Dan moet je een van de vele mogelijkheden kiezen (een ongeautoriseerde post herstellen, een account zoeken dat je eigen naam en/of foto’s gebruikt) en het konijnenhol betreden om je account terug te vorderen. Als je Facebook gebruikt om in te loggen op andere internetdiensten, moet je deze verbindingen beëindigen, anders kan een hacker ook deze andere accounts binnendringen. Als u uw creditcard of andere bankrekeningen heeft gekoppeld, moet u contact opnemen met deze instellingen om de kosten terug te draaien.

Probeer eerst Facebook te openen vanaf eerder gebruikte apparaten: misschien heeft de hacker je niet meteen uitgelogd.

4. Maak gebruik van de diensten van een extern herstelbedrijf, zoals ‘Hacked.com’.

Dit kost je $ 249, maar het bedrijf zal volhardend zijn en je vergoeding terugbetalen als ze je niet kunnen helpen. Bovendien ontvangt u een jaar digitale bescherming, meestal $ 99. Als je een ingewikkeld scenario hebt (gerelateerd geld, niet-overeenkomende verjaardag), raad ik aan om deze optie te gebruiken. Zorg er echter voor dat u geen willekeurige hacker in dienst heeft die alleen geïnteresseerd is in het stelen van uw geld.

Conclusie:- Na het lezen hiervan zult u begrijpen hoe u een gehackt account gemakkelijk kunt herstellen. Als u problemen ondervindt, kunt u contact met ons opnemen voor meer ideeën.