Heb je de beste begeleiding nodig om Facebook Live vanaf je computer te kunnen beheren? Dan moet je weten dat dit de juiste plek voor jou is. En als u problemen heeft met gerelateerde vragen, kunt u wanneer u maar wilt direct verbinding maken met het Facebook-klantenservicenummer. Dan zullen de goed opgeleide en efficiënte experts u de beste oplossingen bieden.

Volg de genoemde om Facebook Live te beheren met uw computer:

 Allereerst moet u naar Facebook gaan in de Google Chrome-webbrowser en vervolgens indien nodig inloggen op uw account.

OPMERKING: u moet weten dat Facebook u aanbeveelt om Google Chrome te gebruiken om ‘Live’ te gaan. En als u een andere browser gebruikt, ziet u mogelijk een bericht waarin u wordt geadviseerd de nieuwste versie van Google Chrome te gebruiken voor uw live video.

 En nu kun je live gaan vanuit de ‘Nieuwsfeed’ van je profiel of een pagina die je beheert. Je hoeft alleen maar de knop ‘Live video’ te selecteren onder het veld voor het maken van berichten met de tekst ‘Waar denk je aan?’
 Vervolgens moet u ervoor zorgen dat uw webcam goed werkt en goed is aangesloten.

OPMERKING: hier moet u mogelijk de Chrome-browserinstellingen bijwerken om toegang te krijgen; doe gewoon wat nodig is.

 En dan moet je de instellingen en voorkeuren voor je livestream kiezen. Je kunt kiezen wanneer je wilt streamen onder het gedeelte ‘Live’. En kies ook wie je stream kan bekijken onder het gedeelte ‘Posten’.
 Je moet nu kiezen of je je camera-streamingsoftware of een gekoppelde encoder wilt gebruiken, net naast de knop ‘Aan de slag’.
 Daarna moet u onder het gedeelte ‘Instellingen’ kiezen uit de weergave- en streamingopties. Vervolgens kun je in het setup-gedeelte je camera en microfoon kiezen en ook een optie om het scherm te delen.
 Ten slotte moet u om te beginnen de knop ‘Live gaan’ in de rechterbenedenhoek selecteren om te streamen.

Als je eenmaal klaar bent met het volgen van het gegeven proces, zou je er goed aan moeten doen om hetzelfde op elk moment zelf te beheren. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Facebook Nummer. De technici zullen u dan zo snel mogelijk verder begeleiden met passende oplossingen.