Wil je leren hoe je emoji’s en smileys op Facebook kunt gebruiken? Nou, dan zou je blij zijn te weten dat dit het beste logboek is om aan de slag te gaan. En als je andere vragen hebt over Facebook, dan kun je een bellen Facebook Klantenservicenummer geven. Dan zullen de efficiënte experts u de beste stappen geven.

Volg de onderstaande stappen om Facebook-emoji’s en smileys toe te voegen aan je statusupdate:

  • Allereerst moet je beginnen met het opstellen van een nieuwe Facebook-statusupdate. Daarna moet je in het statusvak ‘Waar denk je aan?’ klikken, dan moet je invoeren wat je wilt opnemen in je update, of je kunt het leeg laten als je alleen emoji wilt verzenden.
  • U moet nu op het ‘Smiley Face’-pictogram klikken dat zich rechtsonder in het updatestatusgebied bevindt om een ​​nieuw menu te openen.
  • Vervolgens moet je elke emoji selecteren die je in je Facebook-status wilt opnemen. Vervolgens kun je door elke categorie onderaan het menu klikken om snel naar andere soorten emoji’s te gaan of je kunt door de enorme lijst scrollen en de tijd nemen om je favorieten te kiezen.
  • Nadat je klaar bent met het toevoegen van emoji’s aan het tekstvak, moet je opnieuw op de ‘Smiley Face’ klikken om het menu te sluiten, en dan moet je doorgaan met het bijwerken van je bericht als je wilt door tekst achter of voor een emoji toe te voegen .
  • Eindelijk, als je helemaal klaar bent, moet je op de knop ‘Posten’ klikken om de emoji en je statusupdate te plaatsen zodat al je Facebook-vrienden ze kunnen zien.

OPMERKING: u moet weten dat de mobiele Facebook-app geen emoji’s ondersteunt die precies lijken op degene die u in de desktopversie ziet. Niettemin hebben de meeste telefoons ingebouwde ondersteuning voor emoji’s. Je moet nu zoeken naar een ‘Smiley Face’ naast de spatiebalk op het toetsenbord, en dan moet je erop tikken om een ​​emoji op je mobiele apparaat te zoeken en in te voegen.

Als u klaar bent met het volgen van de genoemde stappen, zou u hetzelfde gemakkelijk moeten kunnen beheren. Maar als u problemen ondervindt, moet u Contact Facebook Nederland. De technici helpen u direct met de benodigde oplossingen.