Wil je de juiste procedure leren om Messenger History te kunnen downloaden via het web? Welnu, in deze blog wordt u zeker binnen de kortste keren geholpen met het nodige. Als u echter ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u rechtstreeks het Facebook-klantenservicenummer bellen. Dan staan ​​de efficiënte experts voor u klaar om u te voorzien van de meest geschikte stappen.

Hieronder volgen de stappen om uw Messenger-geschiedenis te downloaden met behulp van de webbrowser:

 Eerst moet u Facebook openen en vervolgens moet u naar uw startpagina gaan.
 Hierna moet u het pictogram ‘Account’ selecteren; het wordt weergegeven door een pijl naar beneden, in de rechterbovenhoek van het scherm.
 En dan moet je de optie ‘Instellingen en privacy’ selecteren.
 Selecteer vervolgens de ‘Instellingen’.
 En nu moet je in het linkerdeelvenster ‘Je Facebook-informatie’ selecteren.
 Vervolgens moet u in het gedeelte ‘Uw informatie downloaden’ de optie ‘Bekijken’ selecteren.
 Om nu alleen uw Messenger-geschiedenis te downloaden, moet u het selectievakje ‘Berichten’ selecteren.

OPMERKING: u moet er rekening mee houden dat u alles wat u hebt geselecteerd achterlaat om al uw Facebook-gegevens te downloaden, of u kunt ook andere items kiezen om te downloaden.

 U moet nu naar de bovenkant van de pagina scrollen en de knop ‘Bestand maken’ selecteren.

OPMERKING: Als u een specifiekere download wilt, moet u een datumbereik, formaat en mediakwaliteit invoeren.

 Eindelijk laat Facebook je weten wanneer je downloadbestanden beschikbaar zijn. En als ze klaar zijn, moet je naar de pagina ‘Je informatie downloaden’ gaan en nu moet je de optie ‘Beschikbare kopieën’ selecteren en vervolgens je Messenger-geschiedenis downloaden.

OPMERKING: Nu hangt het volledig af van de hoeveelheid informatie die u hebt aangevraagd, u moet weten dat het downloadproces enkele dagen kan duren.

Wanneer u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, moet u tevreden zijn met het resultaat. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact Facebook bellen nederland. Dan zullen de technici u onmiddellijk helpen met verdere benodigde oplossingen.