Bent u op zoek naar de juiste en handige stappen om uw Facebook-profiel als openbare gebruiker te kunnen gebruiken? Nou, dan moet je blij zijn dat je eindelijk de plek hebt gevonden die je zou moeten hebben. En als je ook andere gerelateerde vragen hebt waar je last van hebt, kun je op elk gewenst moment contact opnemen met de zeer efficiënte experts op het Facebook klantenservice nummer. Dan zal het team u meteen helpen met de meest geschikte oplossingen die nodig zijn. En dan zul je zeker tevreden zijn met hetzelfde, want het team zal je niet teleurgesteld laten zijn over de resultaten.

OPMERKING: u moet weten dat de volgende instructies kunnen worden uitgevoerd op Facebook.com en in de officiële Facebook-app met een Android- of iPhone-apparaat.

  • Allereerst moet u met uw webbrowser naar Facebook navigeren of u kunt ook de Facebook-app op uw apparaat openen. En dan moet je je profielpictogram selecteren in het veld voor het opstellen van berichten of de rechterbovenhoek van de pagina om naar je profiel te gaan.
  • En nu op Facebook, zou je de drie stippen onder je omslagfoto moeten selecteren. Voor de app moet je de drie stippen aan de rechterkant van de blauwe knop ‘Verhaal toevoegen’ selecteren.
  • Je moet nu de optie ‘Bekijken als’ selecteren.
  • Eindelijk, eindelijk wordt uw profiel aan u getoond alsof u het als een openbare gebruiker bekijkt. Dit is een manier waarop de niet-vrienden je profiel te zien krijgen.

TIP: Als u echter merkt dat iets openbaar wordt weergegeven dat u voor het publiek wilt verbergen, hoeft u alleen de privacy-instellingen van die informatie aan te passen.

Als u klaar bent met het volgen van de hierboven gegeven stappen, zou u er goed aan moeten doen om zonder problemen toegang te krijgen tot hetzelfde. Maar als u problemen tegenkomt, hoeft u alleen maar contact Facebook nummer zonder enige aarzeling. En de ijverige technici zullen u dan voorzien van verdere nuttige oplossingen.