Hoe kunnen we Netflix kijken op Facebook portal TV?

Naast zijn formatieve videochatvaardigheden, waaronder slimme camera- en slimme geluidsfuncties, Alexa en augmented reality-mogelijkheden, en WhatsApp-integratie, staat Facebook Portal ook bekend om zijn formatieve mogelijkheden voor het delen van foto’s. U kunt niet alleen verbinding maken met en vermaakt worden door vrienden, familie en zelfs collega’s, maar uw Portal-apparaat kan ook verbinding maken met en vermaakt worden door vreemden.

Na aanvankelijk te zijn gelanceerd met slechts een paar streaming-entertainmentplatforms, heeft Facebook nu zijn ondersteuning uitgebreid met onder meer Sling TV, Amazon Prime en Showtime. Netflix, een van de meest populaire streamingdiensten op basis van abonnementen op de markt, is nu ook voor jou beschikbaar.

Uiteindelijk bereikten Netflix en Facebook een overeenkomst waardoor de streamingdienst in de nabije toekomst beschikbaar zou zijn op de video-apparaatsuite van de sociale-mediagigant. Het beste is dat de software vooraf op uw apparaat is geïnstalleerd, dus u hoeft deze niet te downloaden uit de app store.

Vanwege licentiebeperkingen heeft Facebook zijn Netflix-app alleen beschikbaar gemaakt voor abonnees van Portal TV. Momenteel is het vanwege een technische beperking niet mogelijk om de Netflix-app op de Portal-, Portal Mini- of Portal+-apparaten te installeren.

Hieronder vindt u de procedure om aan de slag te gaan met Netflix op uw Portal TV.
Hieronder worden de stappen beschreven om Netflix op de Portal TV van Facebook te bekijken.
Begin met het inschakelen van uw Portal TV.

2. Configureer uw Portal TV als u dit nog niet hebt gedaan.

3. Zodra u op het startscherm bent aangekomen, gebruikt u uw Portal TV-afstandsbediening om naar de Netflix-toepassing te navigeren.

Log in op uw bestaande Netflix-account of maak een nieuwe rechtstreeks vanaf uw Portal TV.

Zo kun je met succes Netflix kijken op Facebook portal TV. Maar tijdens het proces zijn er veel technische problemen die kunnen optreden. Netflix-portalbeheer is niet erg moeilijk, maar er zijn enkele verwarrende aspecten aan.

Wat te doen als er problemen optreden?

Terwijl u Netflix probeert te kijken op Facebook-portal TV, kunt u verwarringssituaties tegenkomen. Meestal wordt aangeraden om contact op te nemen met de klantenservice van Facebook. U kunt Facebook bellen Nederland gebruiken om contact met hen op te nemen, ook wel bekend als Facebook-nummer. Het is gratis en altijd actief.

Conclusie:- Na het lezen van deze blog zul je begrijpen hoe ik Netflix gemakkelijk op mijn Facebook-portal kan gebruiken.