Facebook Marketplace is een site met digitale vermeldingen die consumenten en verkopers samenbrengt door iedereen in staat te stellen de beschikbare producten te vermelden of te verkennen. Het is toegankelijk via zowel de hoofdtoepassing van Facebook als de gewone Facebook-site. Vanwege het enorme aantal gebruikers dat Facebook wereldwijd gebruikt, kan Facebook Marketplace een uitstekende manier zijn om goederen of gepersonaliseerde dingen te verkopen, aangezien berichten een groter publiek kunnen raken dan concurrerende sites zoals E-bay. Het verkopen van goederen en oplossingen op Facebook Marketplace is eenvoudig en snel.

Facebook Marketplace is toegankelijk via de respectievelijke iOS- en Android-applicaties voor mobiele telefoons en tablets, naast het belangrijkste online platform. Om goederen en diensten te kopen en te kopen op Facebook Marketplace, maak je gewoon verbinding met Facebook, net als op de computer.

Als je hulp nodig hebt bij problemen met Facebook of meer wilt weten over de mogelijkheden en bronnen die beschikbaar zijn op Facebook, neem dan contact op met het technische ondersteuningsteam van Facebook. De Facebook-specialisten zijn uitgerust met de nodige mogelijkheden om u te helpen met uw problemen. Gebruik voorlopig Facebook Klantenservice Nederland om je problemen op te lossen.

VOLG DE GIDS OM TE VERKOPEN OP FACEBOOK MARKTPLACE

1. Ga op je telefoon of tablet naar de hoofdtoepassing van Facebook.
2. Klik in de horizontale balk op het symbool met drie lijnen.
3. Kies Marktplaats als uw bestemming.
4. Kies Verkopen uit de menu-opties.
5. Er wordt een lijst met drie categorieën op het scherm weergegeven. Kies het product dat het meest lijkt op het product dat u promoot.
6. Om het product uit te leggen, voegt u afbeeldingen toe en vult u de gebieden met beschrijvingen in.
7. Klik in de rechterbovenhoek van het venster op Volgende.
8. Klik in het volgende venster op Publiceren nadat u de stippen hebt geselecteerd naast de plaatsen waar u wilt dat het item op Facebook wordt geadverteerd.
9. Het bericht komt bovenaan de Facebook Marketplace-sectie op de startpagina en in de applicaties zodra het live gaat.

Kies het Facebook Bellen Nummer om een ​​klantenserviceplatform van wereldklasse te bereiken. Je kunt meteen hulp krijgen van de professioneel opgeleide technische ondersteuning, die zich inzet om alle Facebook-gebruikers de meest mensgerichte, plezierige en grondige klantinteracties te bieden die mogelijk zijn.

Vertegenwoordigers van de Facebook-klantenondersteuning bieden dringende hulp door het probleem op te lossen en op maat gemaakte en gepersonaliseerde oplossingen te bieden.