Facebook overstijgt alle fysieke grenzen door zijn gebruikers in staat te stellen onmiddellijk te communiceren met iedereen op de planeet. Door door hun nieuwsfeed te scrollen, kunnen Facebook-gebruikers op de hoogte blijven van wat er in het leven van hun vrienden en familieleden gebeurt. Bovendien kunnen mensen met vergelijkbare voorkeuren en interesses Facebook-pagina`s en -groepen bouwen om hun gedeelde hobby`s en persoonlijkheden uit te drukken. Zodra een Facebook-groep is gemaakt, kan deze gemakkelijk worden gekoppeld aan andere pagina`s.

Als je interesse hebt om je Facebook-groep te koppelen aan je Facebook-profiel, lees dan direct dit bericht van Facebook helpdesk Telefoonnummer.

Stappen om meerdere pagina`s aan een Facebook-groep te koppelen

  1. Meld u aan bij de Facebook-pagina van uw Facebook-groep met het bijbehorende Facebook-account.
  2. Selecteer de optie GROEPEN in het linkermenuvenster van de NIEUWSBRIEF. Als u de optie Groepen niet ziet, klikt u onderaan op de link MEER BEKIJKEN.
  3. Klik op de groep waaraan u de Facebook-pagina wilt koppelen.
  4. Klik nu in het linker menupaneel van het scherm op de optie INSTELLINGEN.
  5. Scroll naar beneden en beweeg uw muis over de optie GEKOPPELDE PAGINA`S. Klik op verbonden sites op het PEN-pictogram aan de rechterkant.
  6. Beweeg vervolgens uw cursor over de pagina die u aan de Facebook-groep wilt koppelen en klik op de LINK-knop die ernaast verschijnt.
  7. Wanneer u om bevestiging wordt gevraagd, klikt u op de knop LINK.
  8. Volg de bovenstaande stappen om extra Facebook-pagina`s aan uw Facebook-groep toe te voegen.
  9. Als alternatief kunt u elke gekoppelde pagina ontkoppelen door naar de groepsinstellingen te gaan en op de knop VERWIJDEREN te klikken naast de pagina die u wilt ontkoppelen.

Opmerking: houd er rekening mee dat alleen paginabeheerders de mogelijkheid hebben om hun Facebook-pagina`s te koppelen of te ontkoppelen van een Facebook-groep, dus zorg ervoor dat u een beheerder van de pagina bent voordat u doorgaat.

Neem voor hulp bij Facebook-problemen contact met ons op via Facebook bellen Nederland, dat 24 uur per dag bemand is om onze gewaardeerde klanten te helpen wanneer ze dat nodig hebben. Onze Facebook-klantenservicemedewerkers zijn hoog opgeleid en ervaren en staan ​​bekend om hun vermogen om alle vragen geduldig te beantwoorden.