Facebook moet een van de favoriete sociale-mediaplatforms zijn die door u worden gebruikt, het is tenslotte zo’n eenvoudig te gebruiken platform. Facebook verbindt ons met vrienden en familie is gratis. We hoeven ons geen zorgen te maken over verhuizen naar een ander land en het verbreken van contacten met vrienden, aangezien Facebook ons ​​in staat stelt om constant in contact te blijven met onze vrienden en familie. Er zijn tal van tools en functies die beschikbaar zijn op Facebook. Je kunt tegenwoordig zoveel doen met je Facebook-account. Van alle geweldige functies die Facebook biedt, is er een die bekend staat als de functie voor privacycontrole. Omdat Facebook uw veiligheid of privacy nooit als vanzelfsprekend beschouwt, kunt u eenvoudig wijzigingen aanbrengen in uw privacy-instellingen op Facebook.

Inhoud delen op Facebook is heel eenvoudig, maar soms wil je bepaalde dingen misschien niet met bepaalde mensen delen. De Privacycontrole leidt u door enkele van uw privacy- en beveiligingsinstellingen, zodat u uw selecties kunt bekijken en ervoor kunt zorgen dat u alleen inhoud deelt met degenen met wie u informatie wilt delen.

Wilt u toegang krijgen tot de functie voor privacycontrole op uw Facebook-account? Zo ja, volg dan de onderstaande stappen van Facebook-klantenservice om nu toegang te krijgen tot de functie Privacycontrole.

Stappen om eenvoudig toegang te krijgen tot de privacycontrolefunctie op Facebook

Voor klassieke mobiele browser op je telefoon:

1. Selecteer je profielfoto in het vervolgkeuzemenu in de linkerbovenhoek van Facebook.
2. Scroll naar beneden en selecteer Privacysnelkoppelingen in het vervolgkeuzemenu.
3. Volg de aanwijzingen op het scherm om enkele kritieke privacy-instellingen te bekijken en uw wijzigingen op te slaan.

Voor updates mobiele browserervaring:

1. Klik op het pijlpictogram van Facebook-account.
2. Scroll naar beneden en selecteer Privacysnelkoppelingen in het vervolgkeuzemenu.
3. Doe een Privacy Checkup onder het kopje Privacy.

Was het niet gemakkelijk om toegang te krijgen tot de functie voor privacycontrole op Facebook? Als je problemen ondervindt bij het volgen van de stappen, neem dan nu contact op met onze Facebook-ondersteuningsmedewerkers. U kunt ons via verschillende kanalen bereiken, dus bellen met Facebook klantenservice of direct een praatje maken met onze Facebook-agenten.