Wil je leren hoe je op Facebook kunt posten met behulp van de lijst ‘Beperkt’? Dan word je in deze blog binnen no-time geholpen met de beste stappen. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u op elk gewenst moment het Facebook-klantenservicenummer bellen. Dan zullen de meest toegewijde experts u van het nodige voorzien.

Volg de gegeven stappen volgens de instructies om op Facebook te posten met behulp van de lijst ‘Beperkt’:

  1. Als je nu klaar bent met het toevoegen van ten minste één vriend aan je lijst ‘Beperkt’, moet je een nieuw Facebook-bericht maken zoals je gewoonlijk doet.
  2. En voordat je je bericht publiceert, moet je ervoor zorgen dat het pictogram ‘Vrienden’ (mensen) wordt weergegeven, tik erop en selecteer ‘Vrienden’.
  3. Je moet nu je bericht publiceren en dan zou het zichtbaar moeten zijn voor al je Facebook-vrienden, behalve degenen die je hebt toegevoegd aan de lijst ‘Beperkt’. En nu kan iedereen op uw ‘Beperkt’-lijst vanaf dit punt niet automatisch berichten bekijken die u voor ‘Vrienden’ maakt.

Als u vrienden van een beperkte lijst wilt verwijderen, moet u deze stappen volgen;

  1. Je moet eerst de profielpagina van je vrienden openen in een webbrowser of in een officiële Facebook-app.
  2. En dan moet je op het pictogram ‘Vrienden’ op hun profiel klikken.
  3. Klik daarna in het menu dat is verschenen op de optie ‘Vriendenlijsten bewerken’ of Toevoegen aan een andere lijst’. U moet weten dat de exacte tekst zal variëren, omdat dit afhangt van hoe u Facebook bezoekt.
  4. Ten slotte hoef je alleen maar naar de lijst met Facebook-lijsten te scrollen naar ‘Beperkt’. Hier zou u een vinkje naast de lijstnaam moeten zien. Je hoeft er alleen maar op te tikken om het vinkje te verwijderen en het zou meteen uit de lijst moeten worden verwijderd.

Als u klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u allemaal klaar moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk aan te pakken. Maar als u problemen ondervindt, moet u Contact Facebook nummer. De technici zullen u dan onmiddellijk helpen met verdere benodigde oplossingen.