Bent u op zoek naar de beste oplossingen om Facebook 2FA op uw computer aan te zetten? Dan zou je heel blij zijn dat je deze blog hebt gehaald, want hier vind je alleen betrouwbare oplossingen. En u wordt binnen de kortst mogelijke tijd geholpen. Maar als je ook andere Facebook-problemen hebt, hoef je je geen zorgen te maken; je hoeft alleen maar te bellen op Facebook Klantenservice Nederland zonder enige twijfel. En de in aanmerking komende experts zullen er zijn om u te helpen met het nodige.

Hieronder volgen de stappen om 2FA in te schakelen voor uw Facebook-account via uw computer; u hoeft alleen de instructies te volgen om het juiste resultaat te krijgen:

  • Het eerste dat u moet doen, is naar Facebook gaan.
  • Daarna moet u in de rechterbovenhoek van de pagina op het pictogram ‘Pijl omlaag’ klikken.
  • Vervolgens moet u de optie ‘Instellingen > Beveiliging en inloggen’ selecteren.
  • Nu moet je naar beneden scrollen naar de optie ‘Twee-factor-authenticatie gebruiken’ en vervolgens op de knop ‘Bewerken’ klikken.
  • U moet nu de authenticatiemethode kiezen die u wilt toevoegen en dan hoeft u alleen maar de instructies op het scherm te volgen.
  • Ten slotte moet u eindelijk op de knop ‘Voltooien’ klikken nadat u de authenticatiemethode hebt geselecteerd en ingeschakeld.

OPMERKING: u moet weten dat er verschillende andere tweefactorauthenticatiemethoden zijn die u met uw Facebook-account kunt gebruiken. De volgende zijn twee andere manieren waarop u dienovereenkomstig kunt kiezen;

  • De ‘Text Message’ (SMS) codes die u op uw geregistreerde mobiele nummer ontvangt.
  • En dan de inlogcodes die je krijgt met de authenticatie-app van derden.

U moet ten minste een van de bovenstaande methoden hebben om toegang te krijgen tot 2FA Facebook.

Nadat u de hierboven gegeven stappen hebt voltooid, zou u helemaal klaar en klaar moeten zijn om gemakkelijk toegang te krijgen. En als u een probleem ondervindt, kunt u contact opnemen met Facebook Nummer. De technici zullen u meteen begeleiden met verdere relevante oplossingen.