Wil je leren hoe je mensen tagt in een bericht of foto op Facebook? Dan ben je zeker op de juiste blog terecht en ben je binnen no-time geholpen. Maar als u ook andere zorgen heeft, kunt u Contact Facebook klantenservice nummer. De ijverige experts zullen u dan de beste oplossingen bieden.

Volg de onderstaande stappen om iemand te taggen in een foto of post op Facebook:

  • Allereerst, wanneer u een foto op Facebook bekijkt, en dan moet u zoeken naar de optie ‘Foto taggen’ deze staat onderaan en vervolgens moet u deze selecteren.
  • U moet nu op een foto klikken, zoals het gezicht van een vriend, om te beginnen met taggen.
  • En dan verschijnt er een vervolgkeuzelijst met je vriendenlijst op je scherm, nu moet je de vriend selecteren of je kunt gewoon hun naam typen om ze sneller te vinden.
  • Vervolgens moet je de knop ‘Klaar met taggen’ selecteren als je klaar bent met het taggen van al je vrienden op de foto. Vervolgens kunt u doorgaan en een optielocatie toevoegen of gewoon bewerken wanneer u maar wilt.
  • En om nu iemand te taggen in een gewone Facebook-post of zelfs een postcommentaar, typ je gewoon een @-symbool en begin je de gebruikersnaam te typen die je wilt taggen, direct naast het symbool zonder spatie.

En hetzelfde geldt voor het taggen van foto’s; als je ‘@naam’ in een normaal bericht typt, wordt een vervolgkeuzelijst weergegeven, samen met een lijst met suggesties van mensen om te taggen. En je hebt ook de mogelijkheid om hetzelfde te doen in de commentaarsecties van berichten.

TIP: Je moet ook weten dat het de moeite waard is dat Facebook je toestaat om mensen te taggen die geen vrienden met je zijn en als je een gesprek voert in de reacties en ze graag in je reactie zou willen zien.

Nadat u het bovenstaande proces hebt voltooid, zou u hetzelfde gemakkelijk moeten kunnen doen. En als u problemen ondervindt, kunt u bellen Facebook nummer. Dan helpen de monteurs je direct met handige oplossingen.