Facebook is een social media platform dat over de hele wereld door miljoenen gebruikers wordt gebruikt. Het is het beste platform om met uw mensen te communiceren. Net als alle andere sociale-mediaplatforms, heeft het ook enkele inlogproblemen die hieronder worden besproken:

Verkeerde e-mail-ID en wachtwoorden:

Dit probleem treedt op wanneer u een verkeerd e-mailadres of wachtwoord hebt ingevoerd. Er kan een spelfout zijn in uw wachtwoord of e-mailadres of u koppelt oude geheime sleutels die u later hebt gewijzigd maar nu niet meer weet. Zorg er dus voor dat u de juiste sleutels voor het wachtwoord hebt ingevoerd en dat ook de Caps Lock-knop is uitgeschakeld. Als u het huidige wachtwoord voor uw account niet meer weet, is het tijd om het opnieuw in te stellen.

FB E-mail ID niet geldig:

Vaak wanneer een gebruiker probeert in te loggen op zijn FB-account met een van de Google Apps-accounts, kan hij zich niet aanmelden. Het is omdat FB dergelijke gebruikersnamen niet ook gebruikt. Het kan zijn dat je je apart moet aanmelden op een Facebook-pagina.

FB-aanmeldingspagina wordt niet geladen

Dit probleem doet zich ook voor bij veel gebruikers. Dit probleem wordt veroorzaakt door de browser, dus controleer de cookies. Als je nog steeds een fout tegenkomt, neem dan contact op met Facebook nummer.

FB-phishing

Phishing neemt met de dag toe en wordt gebruikt om wachtwoorden en e-mails te bemachtigen. Zorg er dus voor dat u inlogt op een nepwebsite.

  • Ga niet naar de valse FB-inlogpagina. Doe het zelf door de juiste URL in te typen.
  • Zorg ervoor dat de URL correct is en geen onbekend woord mag bevatten.
  • Vertrouw op niemand en maak een sterk wachtwoord voor uw account. Verander het een keer per drie maanden
  • Schakel authenticatie in twee stappen in voor meer veiligheid.

Meer hulp zoeken? Neem contact op met het Facebook ballen om de kwestie zo snel mogelijk op te lossen. We hebben technici om aan de nieuwste problemen in het FB-profiel te werken, dus kom niet te laat om contact met ons op te nemen om de mogelijke oplossingen te krijgen.