Wil je leren hoe je uitlogt bij Facebook Messenger met de app? Dan wordt u hier in deze blog zeker begeleid met de meest betrouwbare oplossingen. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u het Facebook-klantenservicenummer bellen. Dan zullen de in aanmerking komende experts u binnen de kortste keren de oplossingen bieden.

Volg de onderstaande stappen om uit te loggen van uw Messenger-account met behulp van de Facebook-app:

• Allereerst moet je beginnen met het openen van de Facebook-app; dan moet je inloggen op het corresponderende account dat je wilt loskoppelen van Messenger.
• Vervolgens moet u op de optie ‘Menu’ tikken. Deze wordt weergegeven door het hamburgerpictogram dat zich rechts onder in het scherm van het tabblad Homefeed (iOS) en bovenaan het scherm (Android) bevindt.
• U moet nu naar beneden scrollen en vervolgens op de optie ‘Instellingen en privacy > Instellingen’ tikken.
• En dan moet je ook op de optie ‘Wachtwoord en beveiliging’ tikken.
• Vervolgens ziet u onder het gedeelte ‘Waar u bent ingelogd’ een lijst met alle apparaten en hun locaties die Facebook uw inloggegevens onthoudt. En nu wordt uw apparaatnaam vetgedrukt weergegeven met het ‘Messenger’-platform er net onder.

OPMERKING: u moet weten dat als u uw apparaatnaam met het Messenger-label eronder niet meteen ziet, u mogelijk op de optie ‘Alles weergeven of Meer weergeven’ moet tikken om alle actieve aanmeldingen te bekijken.

• Hierna moet u op de drie stippen rechts van het apparaat waarvan u zich wilt afmelden, tikken.
• Ten slotte moet u de knop ‘Uitloggen’ selecteren. En dan verdwijnt het uit de lijst en kun je de Messenger-app openen om te bevestigen dat je bent uitgelogd.

Zodra u het hierboven gegeven proces hebt voltooid, zou u tevreden moeten zijn met de resultaten. En als u een probleem ondervindt, kunt u eenvoudig Contact Facebook Telefoonnummer. De efficiënte technici zullen er zijn om u te begeleiden met de beste oplossingen.