Heb je goede hulp nodig om iemand op Facebook te verbannen via de ledenpagina? Dan ben je zeker op de plek gekomen waar je moet zijn. En als u ook hulp nodig heeft bij andere Facebook-gerelateerde problemen, kunt u het Facebook-klantenservicenummer bellen. Dan staat het toegewijde team altijd klaar om u te helpen met het nodige.

Volg de onderstaande stappen om iemand op Facebook te verbannen via de ledenpagina:

 Ten eerste moet je op de groepspagina het tabblad ‘Leden’ selecteren om toegang te krijgen tot het volledige rooster van de groep.
 En als je nu op de pagina ‘Leden’ bent, moet je naar de persoon scrollen die je van de pagina wilt blokkeren. En klik dan op de ‘Drie knoppen’ aan de rechterkant van hun profiellijst en klik ook op de knop ‘Blokkeren van groep’.
 Nadat je dit hebt gedaan, hoef je alleen maar je selectie te bevestigen om het blokkeren van de persoon te voltooien.

Als je nu iemand van zijn of haar bericht op Facebook wilt weren, moet je deze stappen volgen:

 U moet beginnen door naar het betreffende bericht te scrollen en op de ‘Drie knoppen’ rechtsboven op de pagina te klikken en vervolgens moet u de optie ‘Bericht verwijderen en auteur blokkeren’ selecteren.
 Daarna ziet u een waarschuwingspop-up die bevestigt dat u door wilt gaan met het verwijderen van die persoon.
 En nu vanuit dit scherm kunt u doorgaan en de laatste zeven dagen van hun activiteit in de groep verwijderen en/of de toekomstige profielen van de gebruiker blokkeren.

Als je ook wilt weten hoe je iemand kunt verbieden om de app te gebruiken, dan moet je;
Scrol naar het beledigende bericht en tik op de ‘Drie stippen’ aan de bovenkant van het bericht. U heeft nu een pop-upmenu met opties. U moet de optie ‘Post verwijderen en gebruiker blokkeren’ selecteren. Waarna je wordt teruggebracht naar de pagina met een pop-upvenster waarin wordt bevestigd dat je die persoon wilt blokkeren.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u er goed aan moeten doen om hetzelfde zelf af te handelen. Als u echter gerelateerde problemen tegenkomt, moet u bellen Facebook nederland servicenummer. De technici zijn dan beschikbaar om u te begeleiden met verdere oplossingen.