Wil je leren hoe je in meerdere groepen op Facebook kunt posten? Dan word je in deze blog zeker meteen geholpen. En als u ook andere gerelateerde zorgen heeft, kunt u direct het Facebook klantenservice bellen. Dan zal het efficiënte team er onmiddellijk zijn om u te helpen met het nodige.

Volg de gegeven stappen dienovereenkomstig om naar meerdere groepen op Facebook te posten:

 Open eerst de app en maak een account aan of log in op je account, en klik vervolgens op het groene ‘Plus+ icoon’ dat rechtsboven staat.

 U moet nu Facebook selecteren.

 En dan moet je ook ‘Facebook Group’ selecteren en alle groepen toevoegen waarnaar je in één keer wilt posten (waarvan je alleen een beheerder bent).

 Daarna moet je ‘PostCron’ als app toevoegen aan je groepspagina. En dan geeft ‘PostCron’ je een pop-up waar je de groepspagina kunt selecteren. Ga dan naar het gedeelte ‘App toevoegen’ om naar de instellingen van de groepspagina te gaan.

 En nu moet je vanaf de app-instellingenpagina van de groep zoeken naar en selecteren ‘PostCron.

 Je moet dan een klik geven op de knop ‘Toevoegen’ die in de pop-up staat.

 Vervolgens moet je bij elke groep waarnaar je wilt posten teruggaan naar ‘PostCron’ en vervolgens de knop ‘Geplande berichten’ in de zijbalk selecteren.
 En dan zie je in de rechterbovenhoek al je verbonden groepspagina’s. U hoeft alleen maar op ze allemaal te klikken om ze te selecteren.

 En in het tekstvak ‘Schrijf je bericht’, moet je het bericht maken dat je naar alle groepen wilt uploaden.

 Ten slotte moet u op de knop ‘Plannen’ klikken of op de pijl omlaag ernaast klikken om de knop ‘Nu plaatsen’ te selecteren.

Je zou nu allemaal goed moeten zijn om hetzelfde allemaal gemakkelijk zelf af te handelen. Als u echter problemen tegenkomt, moet u contact opnemen met het Facebook Telefoonnummer Nederland. De monteurs zijn binnen de kortste keren beschikbaar en begeleiden u met verdere oplossingen.