Bent u op zoek naar de procedure om de vriendenlijst op Facebook te kunnen verbergen? Dan is dit de perfecte blog om meteen mee aan de slag te gaan. Maar als u ook andere problemen heeft, kunt u zonder aarzelen het Facebook Klantenservice Nummer bellen. Dan zullen de efficiënte experts u zo snel mogelijk de benodigde oplossingen bieden.

De volgende stappen zijn om te beginnen het proces en verberg uw Vriendenlijst op Facebook:

  1. Het eerste dat u moet doen, is inloggen op Facebook en vervolgens moet u de ‘pijl omlaag’ selecteren die u in de rechterbovenhoek ziet. Daarna moet u de optie ‘Instellingen en privacy’ selecteren in de vervolgkeuzelijst.
  2. Vervolgens moet u de optie ‘Instellingen’ selecteren.
  3. En dan moet je in het linkermenu de optie ‘Privacy’ selecteren.
  4. Nadat je dit hebt gedaan, moet je in het gedeelte ‘Hoe mensen je vinden en contact met je opnemen’ zoeken naar ‘Wie kan je vriendenlijst zien’ en vervolgens de knop ‘Bewerken’ rechts ervan selecteren.
  5. Vervolgens moet u het vervolgkeuzemenu selecteren om uw nieuwe privacy-instellingen te kiezen.

TIP: Als je nu de ‘Aangepaste vriendenlijst op Facebook’ hebt ingesteld, moet je de optie ‘Alles weergeven’ selecteren om een ​​aangepaste lijst te kiezen.

  1. Ten slotte, om te zien hoe uw profiel eruitziet voor een openbare gebruiker (zoals iemand die niet uw vriend is), moet u naar uw profiel navigeren en vervolgens het pictogram ‘Drie stippen’ in de rechterbenedenhoek van uw omslag selecteren foto. En nu moet je gewoon de optie ‘Bekijken als’ selecteren.

TIP: Als u echter niet wilt dat uw profiel wordt weergegeven in openbare zoekopdrachten, moet u voorkomen dat mensen naar u op Facebook zoeken.

Nadat u klaar bent met de hierboven genoemde stappen, is het goed om hetzelfde aan te pakken. Maar als u problemen ondervindt, moet u bellen Facebook Nederland Nummer. De monteurs zijn binnen de kortste keren beschikbaar en begeleiden u verder.