Heb je hulp nodig bij het juiste proces om vertrouwde contacten op Facebook te kunnen instellen? Zo ja, dan wordt u in deze zeer zeker binnen de kortste keren begeleid met de meest geschikte stappen. En als je ook hulp nodig hebt met andere gerelateerde vragen die je dwars zitten, kun je altijd het Facebook-klantenservicenummer bellen. Dan zal het in aanmerking komende team u meteen de nodige oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om vertrouwde contacten op uw Facebook account in te stellen:

 Allereerst moet u klikken op het pictogram ‘Pijl omlaag’ in de rechterbovenhoek van het scherm.

 Vervolgens moet je de optie ‘Instellingen en privacy’ selecteren.

 En dan moet je ook de optie ‘Instellingen’ selecteren.

 Daarna moet u op de knop ‘Beveiliging en inloggen’ klikken.

 Je moet nu zoeken naar de optie die zegt: ‘Kies 3 tot 5 vrienden om contact op te nemen als je wordt buitengesloten, het staat direct onder het gedeelte ‘Extra beveiliging instellen’ en klik vervolgens op de knop ‘Bewerken’ die hierna staat ernaar toe.

 Vervolgens zie je een bericht op je scherm verschijnen, waarin wordt uitgelegd hoe vertrouwde contacten werken. U hoeft alleen maar op de knop ‘Vertrouwde contacten kiezen’ te klikken. U moet nu de namen van ten minste drie vrienden invoeren; je mag maximaal vijf contacten toevoegen.

BELANGRIJK: u moet er rekening mee houden dat u contact moet opnemen met alle mensen die u als vertrouwde contactpersonen vermeldt, dus u moet ervoor zorgen dat de mensen die u wilt kennen, beschikbaar zijn wanneer u hun hulp nodig heeft.

 Nu moet je op de knop ‘Bevestigen’ klikken.

 Eindelijk kunt u doorgaan en vertrouwde contacten toevoegen en verwijderen door terug te keren naar deze pagina en vervolgens op de knop ‘Alles bewerken of verwijderen’ te klikken.

Als u klaar bent met het volgen van het genoemde proces, zou u hetzelfde op elk moment moeten kunnen afhandelen. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Facebook Telefoonnummer Nederland. De technici zijn altijd beschikbaar om u te begeleiden met verdere passende oplossingen