Wil je ‘Herinneringen’ op Facebook kunnen vinden met de mobiele app? Wel, dan ben je vast en zeker binnen no time geholpen met de meest geschikte stappen. En als u ook andere gerelateerde problemen ondervindt, kunt u het Facebook klantenservice nummer bellen. Het team van ijverige experts zal u onmiddellijk van het nodige voorzien.

Volg de genoemde stappen volgens de instructies om Memories op Facebook te vinden met behulp van de app:

 Ten eerste moet u de Facebook app openen en vervolgens op het pictogram ‘Menu’ tikken dat zich rechtsonder of rechtsboven bevindt, afhankelijk van uw apparaat.

 En nu, net onder ‘Alle snelkoppelingen’, moet je de optie ‘Herinneringen’ selecteren.

 Als u ‘Herinneringen’ echter niet in de lijst ziet, hoeft u alleen maar naar de onderkant van het gedeelte te scrollen en op de optie ‘Meer weergeven’ te tikken. Waarna u de optie t op uw scherm zou moeten hebben.

Als u de instellingen voor Facebook herinneringen wilt wijzigen, kunt u deze stappen volgen;

 Nu in de rechterbovenhoek van de ‘Memories Home’-pagina, moet je op het tandwielpictogram tikken om de ‘Memories Settings’ te openen.

 Nadat je dit hebt gedaan, moet je bovenaan de pagina kiezen hoe vaak je op de hoogte wilt worden gehouden van ‘Herinneringen’. U kunt doorgaan en ‘Alle herinneringen, hoogtepunten of geen’ kiezen. Je moet weten dat de ‘Hoogtepunten’ speciale ‘Herinneringen’ bevatten, zoals feestvideo’s.

 En dan net onder ‘Herinneringen verbergen’, moet je op de optie ‘Mensen of datums’ verbergen tikken.

Als u nu ‘Mensen’ kiest, moet u beginnen met het typen van een naam en vervolgens de juiste selecteren wanneer deze verschijnt. Daarna hoef je alleen maar op de pijl bovenaan te tikken om terug te gaan.

Maar als u ‘Datums’ kiest, moet u een ‘Start en Einddatum’ invoeren en vervolgens op de knop ‘Opslaan’ tikken.

 Ten slotte kunt u de ‘Memories Settings’ verlaten door de pijl-terug bovenaan te gebruiken en terug te keren naar het ‘Menu’ door nogmaals op de pijl te tikken.

Als u eenmaal klaar bent met de hierboven gegeven procedure, zou u hiermee tevreden moeten zijn. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Facebook Klantenservice Telefoonnummer. De technici zullen u in een mum van tijd begeleiden met verdere oplossingen.