Facebook-marktplaats is een van de populaire manieren om online te winkelen via Facebook. U kunt eenvoudig een willekeurig aantal producten op Facebook kopen en zelfs uw artikelen te koop aanbieden. Facebook-marktplaats heeft zoveel tools en services geïntroduceerd en is daarom over de hele wereld zo populair geworden. Als je een regelmatige gebruiker van Facebook Marketplace bent, maar op de een of andere manier de Facebook Marketplace-snelkoppeling nu niet op je Facebook-account kunt zien, dan is dit het artikel voor jou. We zullen u de juiste stappen geven om het probleem op te lossen, dus lees dit artikel aandachtig door.

Als je het Facebook-marktplaats-snelkoppelingspictogram niet kunt zien op je Facebook-account, volg dan nu de stappen die hieronder in dit artikel van Facebook-klantenservice worden vermeld.

Stappen die ik moet doen als ik de snelkoppeling naar de Facebook-marktplaats niet kan zien

Stap 1:
1. Open het Facebook-account en tik vervolgens op het Hamburger-pictogram aan de rechterkant.
2. Hier ziet u mogelijk het Facebook-marktplaatspictogram afgebeeld door een huispictogram.
3. Het pictogram kan enigszins afwijken, dus controleer en vind het pictogram.

Stap 2: Als u het Facebook-marktplaatspictogram niet ziet, doet u dit:
1. Zorg er allereerst voor dat u de bijgewerkte versie van Facebook gebruikt.
2. Vernieuw de pagina door op de optie Vernieuwen te drukken nadat u met de rechtermuisknop hebt geklikt.
3. Sluit uw Facebook-applicatie en start deze opnieuw op.
4. Wis de app-cache en app-gegevens voor Facebook en probeer het opnieuw.
5. U kunt ook een andere manier gebruiken om toegang te krijgen tot Facebook, zoals de Facebook-app voor de Facebook-browserversie.
6. Mogelijk moet u de Facebook-toepassing verwijderen en Facebook opnieuw installeren als er niets anders is.

We hopen dat de stappen die we in dit artikel hebben uitgelegd, nuttig voor je waren. De Facebook-ondersteuning is er altijd om u de best mogelijke services te bieden. Als de stappen hier u niet hebben geholpen bij het oplossen van het probleem, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om te bellen, e-mailen of chatten. Bellen Facebook ondersteuning voor snelle oplossingen met betrekking tot elke Facebook-vraag.