Bent u op zoek naar de meest betrouwbare stappen om Facebook Dating te activeren? Nou, dan moet je weten dat je zeker op de plek bent gekomen waar je moet zijn. En als u andere zorgen heeft, kunt u contact opnemen met het Facebook klantenservice nummer. Dan staan ​​de efficiënte experts voor u klaar om u binnen de kortste keren van de benodigde oplossingen te voorzien.

Hieronder volgen de stappen voor het activeren van Facebook Dating:

  • Je moet beginnen met het openen van de Facebook-app en dan moet je op het ‘Menu’ (de drie lijnen) tikken, je ziet het in de rechterbenedenhoek van de pagina.
  • Je moet nu op de optie ‘Daten’ tikken.
  • En dan moet je op de knop ‘Aan de slag’ tikken. Hierna moet je de gegeven aanwijzingen volgen om je datingprofiel in te stellen.
  • Als u klaar bent met het delen van uw locatie en het kiezen van een foto, wordt uw datingprofiel gegenereerd met behulp van de informatie van uw Facebook-account.

OPMERKING: als je wilt, kun je je Facebook Dating-profiel aanpassen door meer informatie, foto’s en zelfs berichten van Instagram toe te voegen. Hierna moet u op de knop ‘Gereed’ tikken als u tevreden bent.

En als je de Facebook Dating Instellingen wilt aanpassen, volg dan deze stappen;

  • Ten eerste moet je op het tandwiel op het scherm tikken waar Facebook profielen zal voorstellen om toegang te krijgen tot de instellingen.
  • Vervolgens hoeft u onder het tabblad ‘Ideale match’ alleen uw voorkeurscriteria voor potentiële matches in te stellen.
  • Daarna kunt u direct onder het tabblad ‘Algemeen’ doorgaan en bepalen wat er op uw profiel wordt weergegeven. En om nu je Instagram-account te verbinden, moet je op ‘Meer’ (drie stippen) naast Instagram tikken.

Als u klaar bent met het bovenstaande proces, zou u tevreden en goed moeten zijn om te beginnen. Maar als u een probleem ondervindt, kunt u contact Facebook nummer. En de technici zullen u zeker met hetzelfde begeleiden en u zult geen spijt krijgen van uw beslissing.