Wil je weten hoe je een groep op Facebook pauzeert? Welnu, in deze blog word je zeker zo snel mogelijk geholpen met de bovenste stappen. En als u ook hulp nodig heeft bij andere gerelateerde vragen, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Facebook-klantenservicenummer. Dan zullen de hoogopgeleide en efficiënte experts u de benodigde oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om een ​​groep in uw Facebook-account te pauzeren; je hoeft alleen maar goed te volgen om het goed te doen:

 Allereerst moet u vanaf uw Facebook-startpagina de optie ‘Groepen’ selecteren.
 En dan moet je direct onder het gedeelte ‘Groepen, jij beheert’ de ‘Groep’ selecteren die je wilt pauzeren.
 Vervolgens moet u de optie ‘Meer’ selecteren (het pictogram met de drie stippen), deze bevindt zich net onder de kopfoto ‘Groep’.
 Nadat je dit hebt gedaan, moet je de knop ‘Groep pauzeren’ selecteren in het gegeven vervolgkeuzemenu.
 Je moet nu een reden kiezen, zoals een pauze nodig hebben, en dan hoef je alleen maar de knop ‘Doorgaan’ te selecteren.
 Nu zal Facebook bronnen presenteren voor het omgaan met conflicten en stress, die beheerders kunnen ervaren. Als u echter door wilt gaan met het ‘pauzeren’ van de groep, moet u de knop ‘Doorgaan’ selecteren.
 Als u ook een aankondiging voor groepsleden wilt opnemen over de groep die wordt onderbroken. Kies dan een hervattingsdatum of laat de groep voor onbepaalde tijd gepauzeerd. En als u klaar bent, moet u de knop ‘Groep pauzeren’ selecteren.
 Eindelijk, eindelijk, zal de Facebook-groepspagina een bericht weergeven over de groep die wordt onderbroken en ook wanneer deze wordt hervat als u een datum instelt. En als u de beheerder bent, kunt u op elk moment de optie ‘Hervatten’ selecteren om uw Facebook-groep te hervatten.

Als je eenmaal klaar bent met de hierboven gegeven stappen, zou je er goed aan moeten doen om hetzelfde op elk moment alleen te doen. Maar als u ook problemen ondervindt, moet u bellen Facebook servicenummer. Dan zijn de technici er zeker om je verder te begeleiden.